Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ηλεκτρονικά Kit Κατασκεύων

24ΩΡΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ KIT
Ένα 24ωρο ρολόι πραγματικού χρόνου με δυνατότητα προγραμματισμού δύο χρόνων έναρξης και λήξης από τον χρήστη. Ελέγχει δύο ανεξάρτητα ρελέ όπου μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή για να την ανοίξετε ή να την κλείσετε οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Η ώρα όπως και οι προγραμματιζόμενοι χρόνοι απεικονίζονται με led displays. Το κύκλωμα διαθέτει back up για να μην χάνονται τα δεδομένα. Τάση τροφοδοσίας 12 VDC P.S. 1061 Τάση back up 9VDC. PCB a: 80x93mm b: 38x93mm


MIXER 4 ΕΙΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ KIT


Μια ακόμη πολύ χρήσιμη κατασκευή για τους μουσικόφιλους που τετραπλασιάζει και μιξάρει τις εισόδους του ενισχυτή τους. Έτσι, σε κάθε είσοδο μπορούν τώρα να συνδεθούν μέχρι 4 μουσικά όργανα. Το κύκλωμα έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και μπορεί άνετα να τροφοδοτηθεί από μια κοινή μπαταρία 9 VDC. Τάση τροφοδοσίας: 9 VDC.  

Running Lights KIT
Άλλο ένα θαυμάσιο φωτιστικό εφφέ με 12 LEDs. Η πλακέτα είναι κατάλληλα σχεδιασμένη ώστε τοποθετώντας στις υποδοχές τους τρία TRIACs να μπορείτε να ανάψετε λάμπες 220 VOLT. Η ταχύτητα περιστροφής, καθώς και η φορά της ρυθμίζονται. Η κατασκευή αυτή είναι ιδανική για DISCO, πάρτυ, βιτρίνες καταστημάτων, φωτεινές επιγραφές κλπ. Κατάλληλο τροφοδοτικό είναι το SMART KIT 1061. Τάση Τροφοδοσίας: 9-15VDC. Κατανάλωση: 0.1Α. Ισχύς TRIAC: 3X800 Watts 

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΕΦΦΕ KIT
Είναι μια εύκολη στην κατασκευή γεννήτρια ήχων, που δίνει θαυμάσια ηχητικά εφφέ. Μπορεί να δημιουργήσει άπειρους συνδυασμούς από ήχους καναρινιών, σειρήνων κλπ. Η συσκευή μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια κοινή μπαταρία 9 V. Τροφοδοσία: 9 VDC. Μέγ. ρεύμα: 0.02 Α. Ισχύς εξόδου: 0.05 Watt. 

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ KIT
 Πρόκειται για έναν ενισχυτή με αυξημένη ευαισθησία, έτσι που να μπορεί να δέχεται σήματα από μια "βεντούζα" τηλεφώνου και να επιτρέπει την ακρόαση χωρίς να χρειάζεται να κρατάμε το ακουστικό στο χέρι. Κατάλληλο τροφοδοτικό είναι το SMART KIT 1061. Τάση λειτουργίας: 9 - 12 VDC.
                       
          Πομπός FM 1 WATT KIT
 Ένας απλός αλλά εξαιρετικά δυνατός ραδιοπομπός στα FM, που θα σας καταπλήξει με τις δυνατότητές του. Είναι κατασκευασμένος με δύο TRANSISTORS. Το πρώτο χρησιμοποιείται σαν βαθμίδα προενίσχυσης AF, και το δεύτερο σαν βαθμίδα RF. Στο ΚΙΤ συμπεριλαμβάνεται και το πυκνωτικό μικρόφωνο . Σαν κεραία μπορεί να χρησιμοποιηθεί δίπολο εκπομπής FM. Με τάση 24-30 VDC αποδίδει 2 Watt. Κατάλληλα τροφοδοτικά είναι τα SMART KIT 1061 ή 1068. Τάση τροφοδοσίας: 8-30 VDC. Μέγ. ρεύμα: 400mA. Ισχύς εξόδου: 1-2 Watt.
 

Περισσότερα Ηλεκτρονικά ΚΙΤ  και τιμές θα βρείτε εδώ!
Πηγή: www.mikra.gr

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου